Què puc Oferir?

Ens agradaria posar en marxa dins de la nostra comunitat un Banc del Temps.
A la comunitat del Joan Coromines, en l'actualitat, ja existeix aquest concepte d'ajuda mútua entre famílies però hi ha vegades que algú pot no saber a qui adreçar-se per demanar ajuda, altres vegades és possible que una persona no s'atreveixi. Pot passar, també, que a algú li agradaria ser útil i no sap a qui pot oferir la seva ajuda.
Creiem que podria ser un instrument molt potent per fomentar l'integració i cohesió de la nostra comunitat d’aprenentatge Joan Coromines.

Segur que a la nostra comunitat hi ha algú a qui li agradaria aprendre Àrab, Anglès, Italià, cuinar, tocar el piano, patinar, pintar, jardineria, bricolatge ... També hi haurà persones que necessitin cangur, ajuda per fer una mudança, pintar la casa, muntar una prestatgeria, portar els nens a l'escola.

Exemples pràctics per a la nostra comunitat

Paco, pare d'un nen del Joan Coromines vol aprendre a cuinar i demana a Carmen, que és àvia d'un altre nen, que li dediqui dues hores (o les que vulguin) perquè li ensenyi a preparar un parell de plats. Pel que es troben i al final Paco, satisfet amb els seus lasanyes i la seva tiramisú lliura un taló de dues hores per Carmen. Un dia a la Carmen se li espatlla la caldera i demana a Joan de la comunitat que li arregli la caldera i li lliurarà així un taló d'una hora. L'altra hora es la guardarà per si un dia necessita anar al metge i no tenint cotxe, preguntaria a una altra persona de la comunitat que l'acompanyi.